23 april 2018

Bayer stelt één werkdag ter beschikking voor maatschappelijk werk

Bayer-medewerkers maken zich sterk voor vrijwilligerswerk

Mijdrecht 23 april 2018 – In de maanden april en mei bezorgen veel medewerkers van Bayer mensen in de omgeving van onze vestigingen in de Benelux een mooie dag in het kader van het vrijwilligersproject Bayer Cares. Bayer-medewerkers steken de handen uit de mouwen bij verschillende vrijwilligersactiviteiten in brede omgeving van het kantoor in Mijdrecht. Ook de vestigingen  in Maastricht en Diegem (B) nemen aan de actie deel.

 

Samen aan het werk

Er is voor elk wat wils. De activiteiten variëren van sociale projecten zoals ouderen een leuke dag bezorgen bij Zorgcentrum Careyn Maria-Oord in Vinkeveen tot klus- en schoonmaakwerkzaamheden bij o.a. Zorgboerderij Inner-Art in De Kwakel. Voor het Bayer Cares project werkt Bayer samen met een externe partner, Time4Society. Time4Society heeft de passende sociale, culturele en ecologische activiteiten voor ons geselecteerd.

 

Bij Bayer staat sociale- en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel.

De projecten sluiten aan bij het internationale programma van de Bayer Cares Foundation dat zich wereldwijd voor sociale projecten inzet.

 

 

Over Bayer:

Bayer is een wereldwijd opererende onderneming met kernactiviteiten in de Life Science-sectoren van de gezondheidszorg en de landbouw. Bayer wil met zijn producten en diensten de mens van dienst zijn en bijdragen tot een hogere levenskwaliteit. Tegelijkertijd creëert Bayer waarde door innovatie, groei en hoog winstpotentieel. Het concern staat voor duurzame ontwikkeling en erkent zijn rol als sociaal en ethisch verantwoordelijke ‘corporate citizen’. In het boekjaar 2017 telde Bayer ongeveer 99.800 medewerkers en bedroeg de omzet 35 miljard euro. De investeringen bedroegen 2,4 miljard euro en de R&D-uitgaven 4,5 miljard euro. Voor meer informatie, zie www.bayer.nl.