06 november 2018

Maak kans op financiering van een onderzoeksproject met een subsidie van 25.000 of 10.000 Euro

Inschrijving voor de Bayer Ophthalmology Research Awards 2018 is geopend

Mijdrecht 6 november 2018 – Bayer is een onderneming van uitvinders met een lange traditie van onderzoek. Eén van deze onderzoeksgebieden is oogheelkunde. Om innovatie binnen de oogheelkunde te stimuleren en het wetenschappelijke inzicht en de klinische behandeling van oogheelkunde te bevorderen organiseert Bayer B.V. voor het zevende jaar op rij de Bayer Ophthalmology Research Awards (BORA). Arts-onderzoekers en onderzoekers zijn van harte uitgenodigd  om hun onderzoeksaanvraag in te zenden. Commitment voor innovatie binnen de oogheelkunde en verbetering van de behandeling van patiënten met een oogaandoening in Nederland en daarbuiten is waar Bayer zich sterk voor maakt. Toekenning van de Awards wordt gedaan door  de Grants Review and Awards Committee, een volledig onafhankelijk comité van vooraanstaande oogheelkundige specialisten.

 

De aanvraag dient zich te richten op onderzoeksprojecten van oogheelkundige aandoeningen, waarbij er gekeken wordt naar het innovatie karakter, de klinische relevantie, de wetenschappelijke kwaliteit en de haalbaarheid. Kijk voor het complete kader en de criteria op www.kijkopoogheelkunde.nl. Inzenden kan tot en met 1 december 2018.

 

Over Bayer

Bayer is een wereldwijd opererende onderneming met kernactiviteiten in de Life Science-sectoren van gezondheidszorg en landbouw. De producten en diensten zijn ontworpen om het welzijn van de mens te verbeteren en de levenskwaliteit te verhogen. Tegelijkertijd wil Bayer waarde creëren via innovatie, groei en een hoog winstpotentieel. Bayer staat voor duurzame ontwikkeling en neemt zijn verantwoordelijkheden als maatschappelijk en ethisch verantwoorde onderneming.In het boekjaar 2017 telde Bayer ongeveer 99.800 medewerkers en bedroeg de omzet 35 miljard euro. De investeringen bedroegen 2,4 miljard euro en de R&D-uitgaven 4,5 miljard euro. Voor meer informatie, zie www.bayer.nl.

 

 

 

 

 

Contact:

Hélène de Kruijs, 0622463921

Email: helenede.kruijs@bayer.com

 

L.NL.COM.11.2018.2031

 

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat mogelijk toekomstgerichte verklaringen gebaseerd op huidige veronderstellingen en voorspellingen van de directie van Bayer. Door uiteenlopende bekende en onbekende risico's, onzekerheden en andere factoren kunnen de toekomstige werkelijke resultaten, de financiële situatie, de ontwikkeling of de prestaties van het bedrijf in de toekomst aanzienlijk verschillen van de schattingen die hier worden gemaakt. Genoemde factoren worden onder meer besproken in de publieke verslagen van Bayer, die na te lezen zijn op de website van Bayer: www.bayer.com. Het bedrijf aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het bijwerken van deze toekomstgerichte verklaringen of aanpassingen aan toekomstige gebeurtenissen of ontwikkelingen.