01 november 2019

Maak kans op financiering van een onderzoeksproject met een subsidie van 25.000 of 10.000 euro.

Inschrijving voor de Bayer Ophthalmology Research Awards is geopend

Mijdrecht 1 november 2019 – Bayer is een onderneming van uitvinders met een lange traditie van onderzoek. Eén van deze onderzoeksgebieden is oogheelkunde. Om innovatie binnen de oogheelkunde te stimuleren en het wetenschappelijke inzicht en de klinische behandeling van oogheelkunde te bevorderen organiseert Bayer B.V. voor het achtste jaar op rij de Bayer Ophthalmology Research Awards (BORA). Arts-onderzoekers en onderzoekers zijn van harte uitgenodigd om hun onderzoeksaanvraag in te zenden. Toekenning van de Awards wordt gedaan door de Grants Review and Awards Committee, een volledig onafhankelijk comité van vooraanstaande oogheelkundige specialisten/onderzoekers.

 

De aanvraag dient zich te richten op onderzoeksprojecten van oogheelkundige aandoeningen, waarbij er gekeken wordt naar het innovatieve en creatieve karakter, de impact op klinische zorg, de wetenschappelijke kennis en de haalbaarheid. Kijk voor het complete kader en de criteria op www.kijkopoogheelkunde.nl. Inzenden kan tot en met 1 december 2019.

 

Over Bayer

Bayer is een wereldwijd opererende onderneming met kerncompetenties op het gebied van gezondheid en voeding. De producten en diensten zijn ontwikkeld om het welzijn van de mens te verbeteren en de levenskwaliteit te verhogen. Tegelijkertijd wil Bayer waarde creëren via innovatie, groei en een hoog winstpotentieel. Bayer staat voor duurzame ontwikkeling en neemt zijn verantwoordelijkheden als maatschappelijk en ethisch verantwoorde onderneming. In 2018 telde de Bayer Groep ongeveer 117.000 werknemers en had de Groep een omzet van 39,6 miljard euro. De kapitaaluitgaven bedroegen 2,6 miljard euro, de uitgaven voor R&D 5,2 miljard euro.

 

 

 

 

 

 

Contact:

Hélène de Kruijs, 0622463921

Email: helenede.kruijs@bayer.com

 

PP-PF-OPHT-NL-0005-1

 

 

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat mogelijk toekomstgerichte verklaringen gebaseerd op huidige veronderstellingen en voorspellingen van de directie van Bayer. Door uiteenlopende bekende en onbekende risico's, onzekerheden en andere factoren kunnen de toekomstige werkelijke resultaten, de financiële situatie, de ontwikkeling of de prestaties van het bedrijf in de toekomst aanzienlijk verschillen van de schattingen die hier worden gemaakt. Genoemde factoren worden onder meer besproken in de publieke verslagen van Bayer, die na te lezen zijn op de website van Bayer: www.bayer.com. Het bedrijf aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het bijwerken van deze toekomstgerichte verklaringen of aanpassingen aan toekomstige gebeurtenissen of ontwikkelingen.